O nama

Firma "House Finish" bavi se završnim radovima u građevinarstvu. Dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje, garancija su kvaliteta naših usluga. Tim profesionalnih majstora veoma odgovorno pristupa svom radu i nudi Vam najviši vid preciznosti pri radu kao i korektan odnos sa našim klijentima.

Zanatski i građevinski završni radovi, koji će objektu po Vašem izboru pružiti moderan i elegantan izgled, u skladu sa svetskim standardima, ono je što svojim radom želimo da Vam omogućimo. Praćenjem trendova i usavršavanjem tehnika koje koristimo želimo da Vam pružimo mogućnost da imate savršeno uredna kupatila i druge prostorije po Vašoj želji.

Firma "House Finish" na usluzi Vam je ukoliko Vam zatrebaju hitne vodoinstalaterske intervencije.

Keramički, molerski i fasaderski radovi, prepušteni stručnim rukama naših majstora imaju za rezultat postojane, precizno izvedene radove o kakvim ste oduvek sanjali. Naš najveći uspeh je Vaše zadovoljstvo našim keramičkim, molerskim i fasaderskim radovima. Činjenica da se sve veći broj ljudi, putem preporuke naših starih klijenata, opredeljuje za saradnju sa nama, motiviše nas da i dalje nastavimo sa svojim efikasnim radom.

Adaptacija stanova po veoma povoljnim cenama i uz najviši vid korektne saradnje sa klijentima, ono je što možemo da Vam ponudimo. Kompletna adaptacija stanova, koja će Vam omogućiti da imate savršeno uređen stan u skladu sa Vašim zahtevima.

Nakon završetka građevinskih radova, u saradnji sa nama održavanje objekta i neophodne popravke biće izvedene uz najviši vid korektnosti i u predviđenom vremenskom periodu.

Vaš najbolji izbor kada je reč o završnim keramičkim, molerskim i fasaderskim građevinskim radovima i održavanju prostorija, adaptaciji stanova, kao i hitnim vodoinstalaterskim intervencijama "House Finish" Beograd.